Welke zonneboiler is het beste?

Met dank aan Alternate Energy Technologies Alternate Energy Technologies biedt zowel directe als indirecte zonneboilers; directe systemen worden meestal geïnstalleerd in de zuidelijke VS, S. Ze worden direct genoemd omdat de warmte van de zon rechtstreeks via de collector wordt overgedragen naar de bruikbare waterlijn.

Welke zonneboiler is het beste?

Met dank aan Alternate Energy Technologies Alternate Energy Technologies biedt zowel directe als indirecte zonneboilers; directe systemen worden meestal geïnstalleerd in de zuidelijke VS, S. Ze worden direct genoemd omdat de warmte van de zon rechtstreeks via de collector wordt overgedragen naar de bruikbare waterlijn. Het is een gerenommeerd verwarmingssysteem dat trots is op eenvoudige installatie, efficiëntie en betaalbaarheid. Bovendien wordt het geleverd met een garantie van 10 jaar en een jaar garantie op afzonderlijke componenten.

Met andere woorden, opslag kan op een behoorlijke afstand van de collectoren worden geplaatst die de zonnestraling absorberen en seizoensveranderingen hebben hier ook geen invloed op (in tegenstelling tot de meeste passieve opslagsystemen voor kachels). Sterker nog, het bedrijf vermeldt dat u een prestatiegarantie van 10 jaar kunt verwachten. Dit bedrijf produceert al meer dan 40 jaar actief energieproducten en is toegewijd om voorop te lopen op het gebied van geavanceerde waterverwarmingstechnologie. Uiteindelijk hangt het af van het type systeem - actief of passief - waarnaar u op zoek bent, de kosten (hoewel ze allemaal binnen handbereik van elkaar vallen), merkreputatie en volume.

Passieve zonnewaterverwarmingssystemen slaan water op voor koude en bewolkte dagen, maar kunnen na een lange koude periode zonder warmte komen te zitten. Passieve systemen zijn betrouwbaarder, kosten minder en kunnen langer meegaan dan actieve systemen. Om een zonneboiler op maat te maken, reserveert u 52 vierkante meter op een dak of oppervlak op het zuiden voor collectoren die 100% warm water kunnen leveren voor drie personen. Directe systemen verwarmen drinkwater dat rechtstreeks naar een opslagtank of tankloze boiler wordt gestuurd voor gebruik als warm water voor huishoudelijk gebruik - het water dat uit uw warmwaterkranen komt of is aangesloten op een vaatwasser of wasmachine.

Zonneboilers zijn een geweldige manier om warm water te krijgen zonder uw elektriciteitsrekening te verhogen of gebruik te maken van uw opstelling voor hernieuwbare energie. De grootte van de tank neemt ook toe met de grootte van de collector voor actieve systemen in warme klimaten om oververhitting te voorkomen wanneer de watervraag laag is. Dit zijn ook een van de beste zonneboilers als het gaat om federale belastingkredieten, met een besparing en rendement van ongeveer 30%. Passieve zonneboilers hebben geen pomp nodig en zijn afhankelijk van waterdruk of zwaartekracht om water door het systeem te verplaatsen.

Deze eenheid SRCC-gecertificeerd, wat betekent dat het in aanmerking komt voor de 26% federale zonnebelastingkredieten inclusief de volledige installatiekosten. Het warme water stroomt vervolgens rechtstreeks in het sanitairsysteem van uw huishouden terwijl u de warmwaterkranen opent voor gebruik. Ze zijn indirect omdat de zon vloeistof verwarmt die circuleert in een gesloten lus die nooit in contact komt met het water, dat wordt opgeslagen in een geïsoleerde tank. Deze actieve zonneboiler maakt gebruik van een vlakke plaatcollector en bevat een opslagtank, controller, pomp, mengklep en alle fittingen.

Een van de nieuwste ontwikkelingen waardoor deze kachel opvalt, is de nieuwe en verbeterde corrosiebestendigheid in de roestvrijstalen tank. Hoewel de ontwerpen Waterverwarmingssystemen op zonne-energie variëren, bevatten ze allemaal een zonnecollector en opslagtank. Zonneboilers kunnen de energierekening van een huishouden met wel 80% verlagen, afhankelijk van de efficiëntie en capaciteit van het systeem. Maar omdat verwarmingswater 18% van het totale thuisgebruik uitmaakt, schat de EPA dat u uw energiekosten met minstens 50% van het warmwatergedeelte van uw rekening zou kunnen verlagen.

Leave Reply

Required fields are marked *