Is zonneboiler het waard?

Als u een zonneboiler installeert, zouden uw rekeningen voor waterverwarming gemiddeld 50% - 80% moeten dalen. Omdat de zon vrij is, bent u ook beschermd tegen toekomstige brandstoftekorten en prijsstijgingen.

Is zonneboiler het waard?

Als u een zonneboiler installeert, zouden uw rekeningen voor waterverwarming gemiddeld 50% - 80% moeten dalen. Omdat de zon vrij is, bent u ook beschermd tegen toekomstige brandstoftekorten en prijsstijgingen. Als je een nieuw huis bouwt of herfinanciert, is de economie nog aantrekkelijker. Gelukkig hebben Solahart Solar Hot Water systemen een back-up beschikbaar om ervoor te zorgen dat u nog steeds kunt genieten van direct warm water als de zon niet schijnt.

Om dingen in perspectief te plaatsen, verwarmt een tank van 80 gallon genoeg water voor een gezin van 5, volgens FPL. Zonne-energie is een andere geweldige manier om uw afhankelijkheid van het net aanzienlijk te verminderen en uw energierekening te verlagen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. In plaats daarvan gebruiken deze zeer efficiënte apparaten speciale zonnecollectoren op uw dak om stroom uit de zon te halen. Grotere installaties voor appartementencomplexen, hotels en universiteiten, en zwembadverwarming voor thuis hebben bijgedragen aan het overeind houden van Murray's thermische zonne-energiebedrijven ondanks het gebrek aan andere vraag naar woningen.

Waterverwarming op zonne-energie is een eenvoudig en efficiënt proces waarbij energie van de zon wordt opgevangen om water voor uw huis te verwarmen. het verwarmen van water kost een aanzienlijke hoeveelheid energie, en wanneer je energie van de zon gebruikt om je water te verwarmen, vermijd je traditionele brandstoffen zoals olie en aardgas die bijdragen aan luchtvervuiling wanneer ze worden verbrand. In deze blog leggen we uit hoe warmwaterboilers op zonne-energie werken, beoordelen we populaire merken, geven we tips over het selecteren van de juiste voor u en vooral: laten we u zien hoeveel geld u kunt besparen. Als u nu al meer zonne-energie opwekt dan u kunt gebruiken, zou een geweldige oplossing zijn om een Solahart PowerStore te installeren - de eerste slimme elektrische boiler van Australië.

Zodra uw installatie is voltooid, begint uw warmwatersysteem op zonne-energie gratis verwarmd water te produceren uit de energie van de zon. Er zijn nationale, staats- en lokale financiële prikkels beschikbaar voor eigenaren van onroerend goed die geïnteresseerd zijn in het installeren van een warmwatersysteem op zonne-energie. Door warm water op zonne-energie toe te voegen aan uw zonne-energiesysteem, wordt het een geval van 'ondergaan en vergeten' omdat u de zon zijn werk kunt laten doen en tegelijkertijd kunt bijdragen aan de verlaging van uw energieverbruik en elektriciteitskosten nog meer. Lokale zonnebedrijven zullen de mogelijkheid hebben om zowel zonnepaneelsystemen als zonneboilers te installeren.

Gedurende zijn lange levensduur zal uw warmwaterinstallatie op zonne-energie uiteindelijk zichzelf terugbetalen en nog wat. Omdat Florida het hele jaar door zo zonnig is, is de zonneboiler zelden afhankelijk van zijn back-upverwarmingstank. Deze worden meestal geïnstalleerd in gebieden met koudere klimaten, omdat het water wordt opgeslagen in een tank die binnenshuis kan worden bewaard om bevriezing te voorkomen.

Leave Reply

Required fields are marked *