Is zonne-energie de moeite waard in het VK?

Over het algemeen zijn zonnepanelen de moeite waard in het VK. Piekzonuren, elektriciteitsverbruik, zonne-prikkels hebben onder andere een directe invloed op de terugverdientijd.

Is zonne-energie de moeite waard in het VK?

Over het algemeen zijn zonnepanelen de moeite waard in het VK. Piekzonuren, elektriciteitsverbruik, zonne-prikkels hebben onder andere een directe invloed op de terugverdientijd. Verwacht ongeveer 10 tot 15 jaar dat u een rendement op uw investering krijgt, maar er gaat niets boven zonne-energie gaan om uw plicht om de planeet te redden te vervullen. Als u in het zuiden woont, kunt u hogere betalingen verwachten dan verder naar het noorden.

Maar zelfs met bewolking is het hele VK in staat om amble zonlicht te bewijzen om een goed rendement te behalen, en het hele jaar door elektriciteitsopwekking. Zolang u ten minste 50% van uw stroom ter plaatse gebruikt, is zonne-energie, met een verstandige keuze van het invoertarief, zinvol. Hoe meer u ter plaatse gebruikt, hoe groter de besparing. Het gebruik van alles ter plaatse levert kosten op die ver onder het gemiddelde elektriciteitstarief van het huis liggen van ongeveer 19p per kWh, en zelfs verder onder de verwachte levensduur van 36p per kWh.

Over het algemeen zijn zonnepanelen nog steeds de moeite waard in het VK. Er zijn geen stimulansen voor zonne-energie beschikbaar en besparingen zijn afhankelijk van het energieverbruik van een huis, plus de geografische locatie. Een zonnepaneelinstallatie van 7 kW in Sheffield, VK zou bijvoorbeeld 21 jaar duren om de installatiekosten terug te betalen. Het is dus niet verwonderlijk dat het plaatsen van zonnepanelen op de daken van binnenlandse eigendommen een populaire huisverbetering is, met naar schatting een miljoen systemen op huizen in het VK.

Daarom zou de verkoop van overtollige zonne-energie via de SEG-tarieven een uitstekend alternatief kunnen zijn voor energieopslag. U kunt uw totale jaarlijkse elektriciteitsverbruik gebruiken om uw zonnepaneelsysteem op maat te maken met de volgende formule. In de toekomst kan het kopen van elektrische voertuigen samen met uw zonne-energie vanuit financieel oogpunt meer voordelen opleveren. We raden aan om een offerte te krijgen voor de kosten van uw zonnepaneelsysteem bij meerdere zonne-installateurs om het best mogelijke aanbod te krijgen.

U hebt een zonnepaneelinstallatie van de juiste grootte en een zorgvuldige afweging van het energieverbruik nodig om de voordelen te maximaliseren. Aangezien de prijzen van panelen zo sterk zijn gedaald, geeft de nieuwste regeling, SEG, geld terug voor de verkoop van elektriciteit, maar dekt het de kosten vooraf van zonnepanelen niet. Om een SEG-tarief te krijgen, hebt u een slimme meter nodig die kan bijhouden hoeveel zonne-energie u naar het net exporteert. Voor verhuurders en huiseigenaren die een woning met een zonnepaneelsysteem willen verkopen, betekent dit dat uw huurders of kopers kunnen genieten van lagere elektriciteitstarieven.

Het gebruik van zonne-energie plus opslag voor thermische toepassingen vermindert uw gasverbruik en stelt u in staat om te genieten van de voordelen van de RHI. Zonne-installateurs vermenigvuldigen het theoretische zonnevermogen van een zonne-installatie meestal met 1,44, zodat alle mogelijke verliezen in aanmerking worden genomen. Het is nu drie jaar geleden dat zonnesubsidies geleidelijk werden afgeschaft en de belastingtarieven eerst stegen en vervolgens dramatisch werden geschrapt. SMETS 2-meters zijn in staat om de export van zonne-energie en uw standaard invoerenergietarief te volgen, zelfs als u voor elk een andere leverancier heeft, dus u hebt geen twee meter nodig.

Dus je hebt besloten dat zonnepanelen misschien een goede optie voor je zijn? De volgende stap is om enkele offertes te krijgen en meer te weten te komen over de vereisten voor het plaatsen van de panelen en de installatiekosten te financieren. Als je onderzoek doet naar zonnepanelen, kun je ook thermische zonnepanelen tegenkomen, maar deze worden alleen gebruikt om water te verwarmen.

Leave Reply

Required fields are marked *